O Moxy

Moxy GmbH je svojo pot začel leta 2009 ko sem ustanovitelj Žiga Noe odprl osebno podjetje HardCode, sp. in pričel z izdelovanjem visoko kvalitetnih spletnih strani in drugih spletnih aplikacij. HardCode aplikacije so bile že od samega začetka oblikovane individualno po specifičnih željah in potrebah vsakega posameznega naročnika. Podjetje pa je bilo zasnovano kot odgovor na potrebe strank, ki so vedele kaj potrebujejo in so tako iskale na trgu nekaj več, izven okvirov ustaljenih in množično uporabljenih platform, kot so Wordpress, Joomla, Bootstrap in podobni.

Poslovna strategija iskanja svoje tržne niše zunaj ustaljenih hitro narejenih t.i. "one size fits all" spletnih strani se je obrestovala in HardCode, sp je tako leta 2013 prerasel okvire Slovenije, ko smo svojo blagovno zanamko s prevzemom podjetja ACTT, GmbH prenesli na sever, čez avstrijsko mejo.

Tu je HardCode (sedaj kot blagovna znamka) nadaljeval z izdelavo visokokakovostnih spletni strani in aplikacij tako za domači (slovenski) kot tudi evropski trg.

Vendar če se ne razvijaš, propadaš, zato je v letu 2018 prišel čas za ponovno osvežitev in preobleko, ko smo podjetje ACTT GmbH preimenovali v Moxy Gmbh. V vsem tem času se je znotraj podjetja zaradi potreb in želja naših strank razvil tudi svoj oddelek grafičnega oblikovanja. V ta manem vam sedaj ponosno prestavljamo Moxy Web in Moxy Designs.

Naše stranke so podjetja, ki vedo kaj hočejo in se zavedajo, da internetna stran ni zgolj trend na trgu ali elektronska vizitka, temveč nepogrešljivo orodje za učinkovitejše in enostavnejše poslovanje podjetja. Ta nivo pa lahko v polnosti dosežemo le tako, da prisluhnemo specifičnim željam in potrebam vsakega posameznega podjetja, dodamo svoje strokovno znanje in dolgoletne izkušnje ter tako skupaj oblikujemo optimalno rešitev za vsakega naročnika posebej.

Naša zgodba je biti mali, vendar nepogrešljivi del vaše zgodbe.

 

Direktor in vodja razvoja,

Žiga Noe

 

Telefon: 068 169 712
e-mail: info@moxy-group.com
Moxy, G.m.b.H
Oberleitringer Strasse 39
A-8430 LEITRING
Österreich